Nya Calix Aero Loader 2 – toppmodern takbox

Den senaste innovationen inom biltillbehör är här – Calix Aero Loader 2, en takbox som kombinerar aerodynamik, funktion och estetik. Den unika designen är framtagen med fokus på aerodynamik och erbjuder en unik lösning för den moderna resenären. Med sitt futuristiska utseende och smarta funktioner, är nya Aero Loader 2 ett givet val vid köp av ny takbox.

Fördelar med den nya boxen

Den främsta fördelen med Calix Aero Loader 2 är dess innovativa design som minskar luftmotståndet med cirka 7 % jämfört med konventionella takboxar. Detta leder dels till ungefär 5 % lägre förbrukning, men också till en tystare och mer behaglig körupplevelse. Dessutom ökar den fasta nosen säkerheten för din last vid eventuell kollision.

Unika egenskaper

Calix Aero Loader 2 sticker ut med sin droppformade design och avsmalnande bakparti, vilket bidrar till dess låga luftmotstånd. Den innovativa öppnings- och låsmekanismen gör lastning smidigare än någonsin. Takboxen har även dolda gasfjädrar som underlättar öppning och stängning, och den minimala skarven mellan lock och botten bidrar ytterligare till ökad säkerhet och användarvänlighet.

Vem är boxen för?

Denna takbox är idealisk för den miljömedvetna resenären som värdesätter säkerhet, användarvänlighet och effektivitet. Den passar perfekt för familjer på semester, äventyrssökare eller bara för någon som behöver extra utrymme utan att vilja kompromissa med bilens prestanda eller utseende.

Montering och säkerhet

För bästa resultat rekommenderas att montera Calix Aero Loader 2 med T-spårsfästet för på bästa sätt luftmotståndet. För de som önskar snabbare montering finns snabbfästet Quick Grip 2 som tillbehör. Kom ihåg att takboxen är godkänd i City Crash test, vilket ger en extra trygghet på vägen. Den är tillverkad i Malung, Sverige, vilket garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet.

Med en kapacitet på 350 liter och en maxlast på 75 kg är Calix Aero Loader 2 inte bara en praktisk utan även ett estetisk tillägg till din bil. Den är designad för dagens och morgondagens resenärer. Utrusta din bil med framtidens teknik idag.

Klicka här för att gå till produkten

Aktuellt

Choose your country
da Danish en English fi Finnish fr French de German it Italian no Norwegian es Spanish sv Swedish