Nöjd kund kör Volvo XC40 med nya Calix H18

Calix Roofboxes, kända för sina innovativa lösningar inom bilförvaring, har nu utökat sitt sortiment med en ny takbox: Calix H18. Denna nya modell utmärker sig genom sin rymlighet och unika design, som gör den till ett praktiskt tillägg för bilägare som behöver extra lagringsutrymme.

Innovativ design och hög kapacitet

Calix H18 är designad för att vara mer rymlig än traditionella modeller, med en imponerande volym på 440 liter. Trots sin kortare längd på 175 cm, erbjuder denna takbox betydande lastkapacitet. Takboxens vikt är bara 17 kg, vilket gör den lätt att hantera och montera. Längden är också fördelaktig för kortare bilar som exempelvis Volvo XC40.

Flexibilitet och användarvänlighet

Ett signifikant drag hos Calix H18 är dess ’Dual Opening’-funktion, som möjliggör åtkomst från båda sidor. Denna funktion förenklar lastningen och monteringen betydligt. Med integrerat handtag och låg lasttröskel är denna takbox inte bara praktisk utan också användarvänlig. Den är utrustad med Quick Grip 2.0, vilket säkerställer enkel och säker montering på takräcket.

Elegant och hållbar design

Calix H18 har en strömlinjeformad design som harmonierar väl med bilens linjer, vilket ger en integrerad känsla. Denna takbox är tillgänglig i två utföranden: svart högblank och svart matt, vilket ger ett elegant och modernt utseende.

Möter marknadens behov

Denna nya modell tillgodoser behovet av ökad kapacitet utan att kompromissa med design eller användarvänlighet. Calix H18 är särskilt utformad för att erbjuda mer lagringsutrymme än de tidigare modellerna H20 och H22, vilket gör den till ett utmärkt val för familjer och äventyrare.

Perfekt för Volvo-ägare

Takboxens design kompletterar Volvo-modellernas eleganta utseende och dess rymlighet är perfekt för långa resor eller för familjer som behöver extra utrymme för bagage.

Calix H18 är inte bara en takbox, det är en utökning av ditt fordon, utformad för att möta de krävande behoven hos dagens bilägare. Med dess innovativa funktioner och eleganta design är Calix H18 mer än bara en förvaringslösning – det är en livsstilsuppgradering.

Aktuellt

Choose your country
da Danish en English fi Finnish fr French de German it Italian no Norwegian es Spanish sv Swedish