3 fördelar med Calix H22

Calix Roofboxes utökar sitt sortiment med Calix H22, en takbox som kombinerar rymlighet, snygg design och användarvänlighet. Med en imponerande volym på 500 liter är H22 perfekt för skidälskare och stora familjer. Låt oss utforska de tre huvudfördelarna med denna innovativa takbox.

1. Rymlig box i modern design

Calix H22 sticker ut med sin höga lastkapacitet, perfekt för vintersportutrustning och annat bagage. Trots dess rymliga interiör på 500 liter, förblir dess design strömlinjeformad och stilren, integrerad med bilens linjer. Denna kombination av funktionalitet och estetik gör H22 till marknadens en av de snyggaste volymboxarna.

2. Användarvänlighet med dual opening

En av de mest framträdande funktionerna hos Calix H22 är dess ’Dual Opening’-system. Med möjlighet att öppna boxen från båda sidor, underlättas lastningen och monteringen avsevärt. Denna funktion, tillsammans med det integrerade handtaget i ny look av borstad aluminium och den låga lasttröskeln, gör H22 exceptionellt användarvänlig.

3. Enkel och säker montering

Calix H22 är utrustad med det innovativa Quick Grip 2.0-systemet, vilket förenklar monteringen på takräcket. Det unika momentvredet säkerställer att takboxen är ordentligt fastsatt, vilket ger extra säkerhet och stabilitet under färd.

Rekommendation

Med sin imponerande volym, eleganta design och enkla användning är Calix H22 en idealisk lösning för skidåkare och familjer som behöver extra utrymme. Dessutom är valet av material och färgalternativ – svart eller vitt högblankt material eller svart matt färg på locket – anpassade för att passa en rad olika fordon och personliga preferenser. Calix H22 – en smart investering för den som värderar design, säkerhet och rymlighet.

Aktuellt

Choose your country
da Danish en English fi Finnish fr French de German it Italian no Norwegian es Spanish sv Swedish