Om oss

Calix takboxar säljs och distribueras via ett antal kända försäljningsbolag i Norden. Kontakta din lokala bilåterförsäljare eller tillbehörsbutik så hjälper de dig med din nya Calix takbox. För kunder utanför Sverige, Norge och Finland kontakta Autoform för dina frågor.

Tillverkning

Autoforms specialitet är vakuumformning av plast. På fabriken i Malung formar vi den hårda ABS-plasten till våra takboxar i egendesignade aluminiumformar. Resultatet blir takboxar av högsta kvalitet. Plasten vi använder är 100% återvinningsbar, vilket gör tillverkningsprocessen helt fri från avfall.

Vår maskinpark består av tretton vakuumformningsmaskiner, sju CNC-fräsar och åtta robotar. Dessa utgör en beprövad och flexibel utrustning som styrs med noggrannhet och precision med hjälp av våra avancerade datasystem. Den totala produktionsarean uppstiger till närmare 10 000 kvadratmeter.

Vi som jobbar här är ingenjörer, CNC-operatörer, tekniker, elektriker, ekonomer och administratörer. Vi är drygt 90 anställda i vår fabrik på Mobygärdet i Malung och vi har funnits här sedan 1988.

Företaget är kvalitetscertifierat enligt IATF 16949 och ISO 14001 och har sedan lång tid tillbaka högsta kreditvärdighet AAA enligt Soliditet.