Mer än ögat kan se.

Calix Takboxar är designade för att göra den dagliga användningen så enkel som möjligt. Vi tänjer hela tiden på gränserna för att ge dig nya smarta funktioner och egenskaper. Samtliga takboxar är tillverkade av vakuumformad ABS-plast. För dig som använder våra takboxar innebär det en mängd fördelar. ABS-plast har låg vikt, god hållfasthet och otrolig formbeständighet. Plasten tål stötar, värme, kyla och UV-ljus. Dessutom är den helt återvinningsbar och är därför ett bra miljöval. Calix takboxar passar de flesta bilmärken, modeller och lasthållare på marknaden.

Som standard levereras takboxarna i blank svart och matt svart. Vissa takboxar finns även i blank vit, blank vit-svart, blank silver och matt silver. För detaljerad information se respektive modell. Givetvis kan vi även specialanpassa en takbox med färger och dekaler. Mer information finns under profilboxar.

Alla våra takboxar har genomgått City Crash Test på SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) och flera takboxar är även testade, godkända och certifierade av TÜV (Urban Loader och Zafe).

Se filmen om Nordic Loader

Se filmen om Urban Loader

Se filmen om Urban Loader – City Crash

Se filmen om Calix Zafe – City Crash